-[ Jove Teatre Musical ]-: Darreres qüestions del dia 8 de febrer.

dimecres, 6 de febrer del 2008

Darreres qüestions del dia 8 de febrer.


Bona tarda a tots.


Air vaig parlar amb la Laia un altre cop, fet en el que m'havia compromés. Com mols ja sabreu hi havien agut alguns canvis respecte el que saviem fins aquell moment, a trevès d'un mail ma fet arrivar les derreres conclusions que hos comento a continuació:

1. Al final han decidit ortorgar-nos la pista de ball amb tal de realitzar l'espcetacle. Es aixi que ja no cal que en preocupem per les limitacions d'espai que teniem.

2. Disposarem finalment d'un microfon.

3. Haurem de començar la representació, (es a dir, tenir-ho tot apunt) a les 22.30/22.45h. Pero si ho creguessim convenient podem disposar de la discoteca cap alla les 19 probablement.


I les males noties o les pitjors noticies:

1. Ma dit que es bastant probable que disposem d'una sala anexa amb tal de poder canviar-nos, però que aquesta l'haurem de deixar lliure a les 23.45, doncs es aquesta una sala que a aquesta obra sobra al public general de la discoteca.

2. No han contat amb nosaltres per a sopar amb tal que ja hauríem de anar-hi sopats.

3. I ja com a darrer punt la ubicació. Si es que es situa a St.Cugat però no ben be al poble en si com ens pensavem sino bastnt mes lluny. Hos he enviat un mail a tots adjuntant-vos el planell que m'ha enviat la Laia amb tal que poguem valorar entre tots la millor manera de arribar-hi.


Sigui com sigui el proper dijous abans del assaig debatrem aquesta informació i prendrem les mesures pertinents. Degut a que tamé ha fet especial enfasi en la qüestio que no dures mes de 20min en total.



P.S: si necessiteu qualsevol cosa o teniu algun dubte referent el exposat anteriorment ja sabeu com localitzarme


Un peto a tos.


Bernat

1 comentari:

Anònim ha dit...

mmm
pues está bastante lejos...
en tren ni de coña no?
con taxi tendremos q ir sguramente...

jops
hta sta tarde ;)
muaaa