-[ Jove Teatre Musical ]-: Obrim sala o esperem 5 minuts mes...

dijous, 31 de gener del 2008

Obrim sala o esperem 5 minuts mes...

Be Xics. Heus aqui el nostre espai de debat online. Desde ara fins que tinguem enllestida la Web, aquest sera el punt de trobada per comunicar-nos i informar-nos. Una pagina que podreu visitar desde qualsevol ordinador que disposi de connexió a internet i que hos permetrar estar al dia dels diferents mails enviats i les darreres gestions i informacions. Tant com la possibilitat de deixar els vostres comentaris i opinions sobre els temes tractats en cada entrada. Aixi podrem exposar tots aquells dubtes i qüestions que haguem de debatre amb tal que ningu pugui alegar desinformació.

Començo el postegament amb el repertori que realitzarem el proper dia 8 a St.Cugat i l'ordre en que proseguiran les diverses cançons.


1. Willkomen
-------
2. Big Spender
3. Shadowland
------
4. New York, New York
5.Seasons of love
------
6.Time Warp
7.Si vius el moment
------
8. On short day

*les barrers situades entre les diverses cançons, volen representar els talls on introduirem la presentació que duem a terme JotaEme i un servidor.

Els correus i notificacions hos seran enviats depenent de l'informació als vostres correus personals o al de l'associaicó. De l'ubicació ja s'en farà esmena en l'entrda pertinent.


Be, queda doncs innaugurat i espero que aixó agilitzi la nostre communicació i els inacabables debats.

Un peto a tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

m sembla genial tnir un blog! i les fotos son mol chulas!

saludets